Entertainment

Trijntje heeft ‘goed feestje gevierd’

20-05-2015 11:02

WENEN – Nadat Trijntje Oosterhuis dinsdagnacht terugkwam in haar hotel in Wenen heeft ze daar nog even ‘een goed feestje gevierd’, ondanks haar uitschakeling op het Eurovisiesongfestival. Dat vertelde ze woensdagochtend op Radio 2 vlak voor haar terugkeer naar Nederland.

De zangeres was blij dat ze even uit de band kon springen na de halve finale. “We hebben de afgelopen weken heel gedisciplineerd geleefd. Eindelijk konden we even los.” Ze werd na haar optreden in de Wiener Stadthalle in haar hotel opgewacht door vrienden en familie die haar daar een hart onder de riem staken.

Oosterhuis liet weten dat ze tijdens de belangrijke doorloop maandagavond, die door de vakjury’s werd beoordeeld, nog haar twijfels had over de show. “Ik had daar een minder goed gevoel over. Dinsdagavond voelde juist alles goed. Alles klopte.” Ze kijkt dan ook met een goed gevoel terug op haar deelname aan het Songfestival. “Dat we niet over Ilse en Waylon heen zouden komen, dat wisten we vooraf. Dat kun je gewoon vergeten. Maar ik heb alles gegeven en heb er een heel goed gevoel aan overgehouden.”