Entertainment

Armin brengt single met Mr. Probz uit

29-03-2015 11:31

AMSTERDAM – Op 8 mei verschijnt de nieuwe single van dj Armin van Buuren. Another You is de eerste single van zijn nieuwe album, dat in de herfst uitkomt. Op het nummer is Mr. Probz te horen, maakt platenmaatschappij Armada Music bekend.

Armin ontmoette de Nederlandse singer-songwriter, rapper en producer Mr. Probz vorig jaar tijdens de Buma Awards in Nederland, waar Armin een prijs ontving voor de meest gedraaide plaat op de Nederlandse radio. Rond die tijd was Mr. Probz’ hitsingle Waves net uitgekomen. De twee artiesten bleven contact houden.

Afgelopen zomer bezocht Mr. Probz de studio van de dj om een korte, ruwe versie van Another You te laten horen, mede geschreven door Niels Geusebroek. Armin en zijn productiepartner Benno de Goeij gingen direct aan het werk om het stukje muziek tot een volwaardige single te maken. In Hilversum werden extra vocalen opgenomen met een live orkest.

Armin: “Mr. Probz en ik konden van begin af aan fantastisch met elkaar opschieten, ondanks dat wij muzikaal zo verschillend zijn. Ik denk dat wij elkaar aanvullen en dat wij beiden onze sterke punten meenemen in de studio. Dat is precies wat Another You zo speciaal maakt en ik hoop écht dat iedereen de plaat geweldig vindt.”