Media

Paintballer schakelt zichzelf uit

02-03-2015 17:56

PLYMOUTH – Elliot Oaten is welhaast de slechtste paintballer ter wereld. Zonder dat er ook maar een schot was afgevuurd, moest de jongen alweer opgeven met een hoofdwond. Het jammerlijke voor hem was dat het nog gefilmd werd ook.

Bij het Sparkwell Delta Force stonden de mannen klaar om te strijden. Bij het startschot sprintten de jongens naar hun plekken. Zo ook Elliot, maar hij bleek iets te enthousiast te zijn. Omdat hij te laat afremde, botste hij vol met zijn helm tegen een metalen olieton. Resultaat: bloed stroomde uit zijn hoofd en hij moest meteen de strijd staken. “Even een kleine waarschuwing voor wie denkt dat paintballen met een kater een goed idee is”, zegt Calum Coles in een filmpje dat op Plymouth Herald staat.

Gelukkig bleek de wond aan zijn hoofd mee te vallen. “Het team was bijzonder behulpzaam na het incident en het gaat goed met Elliot nu. Het was een vredelievend paintballdagje voor de 21e verjaardag van onze vriend, totdat Elliot besloot dat hij alle aandacht wilde opeisen”, zegt hij sarcastisch. “Dit was ons eerste spel en Elliot wist het te presteren om geen enkel schot af te vuren.”

Elliot werd al snel ontslagen uit het Derriford Hospital in Plymouth, zonder ernstige verwondingen. Na het paintballen besloten de mannen bordspellen te gaan doen en Elliot wist die glansrijk te winnen.