Media

Vrouw leeft in Coca Cola-huis

01-03-2015 15:28

GLANMIRE – De grootste fan van Coca Cola woont waarschijnlijk in het Ierse Glanmire. Het huis van Lillian, een moeder van twee kinderen, puilt uit van de cola-spullen. Dertig jaar geleden legde de Ierse de basis voor haar eigen Coca Cola Wonderland.

Dat gebeurde tijdens een vakantie. Lilian was vanuit Duitsland op weg naar Oostenrijk. Ze dronk een blikje cola en toen ze de grens had gepasseerd, besefte ze dat ze in twee landen uit het blikje had gedronken. Dat was voor haar het teken om de rest van haar leven in dienst te stellen van de frisdrank.

Er is bijna niets in haar huis dat niks met Coca Cola te maken heeft. Ze begon met het verzamelen van blikjes uit alle landen van de wereld. Daarna veranderde haar woning langzaam in een Coca Cola Wonderland. Eerst werd een kleine slaapkamer aangepakt. Daarna volgde de keuken en het toilet.

Aan Irish Mirror vertelt Lilian dat ze de meeste Coca Cola-spullen in New York heeft gekocht. Maar haar man Barry is ook een grote hulp. Van een paar lege flessen maakte hij prachtige lampen. Het hele huis is in de kleuren rood en wit, want naast alle Coca Cola-souvenirs heeft Barry ook de meubels een verfje gegeven en flink wat witte en rode tegels aangebracht in de woning. Zelfs het tot tuinhuisje omgebouwde schuurtje moest er aan geloven. Ook daar is niet aan de liefde voor de frisdrank te ontkomen.