Media

Vrouw wil geen feest en verzint ontvoering

28-02-2015 16:43

CASA GRANDE – Een Amerikaanse vrouw uit Casa Grande zag als een berg op tegen het verjaardagsfeest van haar vriend, vooral ook omdat zij de fuif moest organiseren. Ze verzon een list om onder het taakje uit te komen, maar daardoor belandt ze mogelijk achter slot en grendel.

Jennifer Alvarez was begin deze week opeens verdwenen. Haar vriendje meldde de vermissing bij de politie. Hij had bloedsporen gevonden in het huis waar ze woonden en ook twee van zijn wapens waren gestolen. De politie slingerde meteen een opsporingsbericht de wereld in en dat had succes. Niet veel later belde een man met de mededeling dat Alvarez bij hem in huis had gezeten.

Dinsdagavond was de 36-jarige Alvarez opeens weer thuis. Tegenover de politie hing ze verhalen op die van geen kant klopten. Uiteindelijk kwam de aap uit de mouw en vertelde ze dat ze er vandoor was gegaan omdat ze als een berg opzag tegen de organisatie van de party. Het bloed was afkomstig van een vulling die uit haar mond was gevallen.

Flippen

Later veranderde Alvarez haar verhaal. Ze vertelde dat twee mannen de wapens van haar vriend hebben gestolen. De vrouw was bang dat haar vriend zou flippen en daarom wilde ze het doen voorkomen alsof er iets met haar was gebeurd. Dus zorgde ze voor bloedsporen. Toen ze na wat vragen van agenten haar verhaal opnieuw veranderde, was de maat vol voor de politie.

De agenten die met het onderzoek zijn belast, weten nu niet meer wat ze moeten geloven. Ze zijn ook een beetje klaar met Alvarez omdat ze blijft liegen. Volgens The Arizona Republic bereidt de politie een aanklacht tegen de vrouw voor. “We hebben veel tijd, geld en energie in deze zaak gestopt”, zegt sheriff Paul Babeu. “En dat terwijl we wel wat beters hebben te doen. Daarom gaan we haar aanklagen. Ze verzwijgt de waarheid.”