Media

Man betaalt fortuin om op Madonna te lijken

27-02-2015 17:16

LOS ANGELES – Sommige mensen gaan wel heel ver om op hun favoriete Hollywood-ster te lijken. Adam Daniel Guerra, een 31-jarige artiest en imitator, heeft bijna 70.000 euro uitgeven aan plastische chirurgie om als Madonna door het leven te gaan.

De megafan van de Queen of Pop heeft implantaten in zijn wangen, zijn wenkbrauwen gelift, zijn lippen opgevuld en meerdere malen zijn kaak en jukbeenderen laten corrigeren. Voor al deze chirurgische ingrepen heeft Guerra bijna 70.000 euro betaald. Dit alles om meer op de Like a Virgin-zangeres te lijken. “Ik heb er al mijn geld aan uitgegeven. Maar iedere cent was het waard, want ik lijk verdorie op Madonna”, vertelt Guerra aan Barcroft TV.

Guerra treedt regelmatig onder zijn artiestennaam Venus D’Lite op als Madonna. “Ze is zo’n krachtige vrouw, een icoon. Bovendien is ze een koningin… ze is het volmaakte plaatje!” Adam deed als Madonna-imitator mee aan het MTV-programma RuPaul’s Drag Race. Hij is tegenwoordig vrij bekend in de VS en mag zelfs gratis naar concerten van de zangeres.

Obsessie

Niet iedereen is het eens met de obsessie van Adam. “Ik heb een grondige hekel aan Madonna”, aldus zijn moeder Annette Guerra. “Ze is als een religie voor hem. Wat mij betreft kan Madonna de pot op!” Het feit dat haar zoon in ‘verdachte zaakjes’ zijn gezicht liet verbouwen, maakt Annette bovendien enorm bezorgd om het welzijn van Venus D’Lite. “Ik maak me altijd zorgen als hij weer onder het mes gaat.”

Het maakt Adam allemaal niets uit. Hij houdt van zijn leven als megafan en wil niets veranderen. “Niemand begrijpt mijn liefde voor Madonna. Misschien snapt ze het zelf ook niet. Maar ik geniet van iedere minuut.”