Entertainment

Monique Smit vaak misselijk door zwangerschap

25-02-2015 12:55

AMSTERDAM – Monique Smit heeft het de eerste maanden van haar zwangerschap niet makkelijk gehad. ”De wc-pot was mijn grootste vriend”, zegt de Volendamse woensdag veelbetekenend in Koffietijd.

Gelukkig voor Monique voelt ze zich inmiddels beter. ”Ik dacht echt: wat gebeurt er met mijn lijf, waarom voel ik me nu zo? Maar nu loop ik alleen maar te stralen”, aldus de zus van Jan Smit.

Monique reageerde haar frustratie vooral af op haar vriend Martijn. ”Mijn lichaam kon niet omgaan met de hormonen. Tegen iedereen was ik lief en aardig, maar tegen hem was het ‘grrrrrr’, dan moest ik het even kwijt en op hem afreageren.” Maar Martijn reageerde vol begrip: ”Hij zei de hele tijd heel begripvolle en lieve dingen, terwijl ik wist dat ik niet zo was, maar hij is blij dat ik weer normaal ben.”

Smit weet nog niet wat het wordt en misschien wil ze dat wel zo houden. De babykamer krijgt dan ook geen likje roze of blauwe verf. ”De kleur op de muren? Die hou ik maar neutraal, want ik wil er nog meer krijgen!”