Media

Kelly Clarkson bespot om gewicht

22-02-2015 17:24

LONDEN – Kelly Clarkson heeft een paar zeer gemene tweets naar haar hoofd geslingerd gekregen. Televisiepersoonlijkheid Katie Hopkins maakte de Amerikaanse zangeres via Twitter belachelijk om haar gewicht.

Clarkson gaf vrijdagavond een optreden in de talkshow van Graham Norton. “Jezus, wat is er met Kelly Clarkson gebeurd? “, twitterde Hopkins (42), die te zien was in meerdere realityprogramma’s. “Heeft ze al haar achtergrondzangeressen opgegeten? Gelukkig heb ik breedbeeldtelevisie.”

Zelf reageerde Clarkson niet op de tweet, maar haar fans wel. Ze benadrukten dat de 32-jarige popster in juni van vorig jaar haar eerste kindje verwelkomde. Daar was Hopkins niet van onder de indruk. “Schat, als je een jaar geleden bent bevallen, zijn het geen zwangerschapskilo’s. Het is gewoon vet.”

Het was al bekend dat de Britse niet vies is van een relletje. Voor het TLC-programma My Fat Story ging Hopkins de uitdaging aan om meer dan 20 kilo aan te komen en ze vervolgens weer kwijt te raken. Daarmee wilde ze aantonen dat mensen met overgewicht lui zijn en te veel eten.