Media

Vrouwen vallen voor ‘echte’ Christian Grey

21-02-2015 12:41

SEATTLE – Brayden Olson is mede door Fifty Shades of Grey erg in trek bij de vrouwen. Ze zien de zakenman als de echte Christian Grey, de steenrijke charmeur uit de erotische boekenreeks en film.

Een paar jaar geleden zei een vrouw met wie Brayden aan het daten was dat zijn leven veel op dat van Grey leek. De ondernemer, die de boeken toen nog niet gelezen had, zou dit nog veel vaker te horen krijgen. “Mensen die ik helemaal niet kende, begonnen me berichtjes te sturen.” In de aanloop naar de release van de Fify Shades-film zouden wel duizend fans hem hebben benaderd, bijvoorbeeld via Facebook.

Sommige vrouwen pakten zelfs het vliegtuig naar Seattle om de 27-jarige directeur van Wilhelm Enterprises te ontmoeten, met meerdere dates tot gevolg. En dat terwijl Brayden naar eigen zeggen eigenlijk niet in de buurt komt van Christian Grey. Zo is Grey een miljardair die maar zelden aan het werk lijkt te zijn. OIson mag zichzelf nog geen ‘billionaire’ noemen en heeft niet eens een eigen helikopter. “En ik moet wel echt werken.”

Er zijn wel een aantal overeenkomsten tussen de twee hunks, weet Business Insider. Zo komen beide heren uit Seattle, hebben ze allebei een peperdure sportwagen en zijn ze op relatief jonge leeftijd al erg succesvol. En net als Grey, de baas van Grey Enterprises, heeft Olson zijn bedrijf naar zichzelf vernoemd, want Wilhelm is zijn tweede naam. Of ze ook een voorliefde voor snoeiharde sm delen, is niet bekend.