Media

Russische dief verstopt zich in koelkast

21-02-2015 13:24

JEKATERINENBURG – Een Russische dief dacht agenten te slim af te zijn door zich in de koelkast van zijn moeder te verstoppen. De politie kreeg argwaan toen mama twee grote pizza’s liet bezorgen.

Eduard Bulgakov werd donderdag in de rechtbank in Jekaterinenburg verwacht, maar hij kwam niet opdagen. Agenten gingen met een arrestatiebevel langs bij zijn moeder. Zij beweerde niet te weten waar haar zoon was. Later bestelde ze twee grote pizza’s. De politie vond dat verdacht en klopte nogmaals bij haar aan. De pizza’s waren allebei opgegeten en de agenten geloofden niet dat de vrouw ze in haar eentje had opgepeuzeld.

Eduard was opnieuw nergens te bekennen. Wel viel het de agenten op dat zijn moeder erg nerveus deed toen ze haar vroegen waarom ze niet een paar pizzapunten in de koelkast had gelegd. Nadere inspectie van de keuken wees uit dat Eduard in de koelkast zat. Op de Daily Mail-site staan foto’s van zijn arrestatie. De man, die rilde van de kou, kreeg nog wel iets warms te drinken voordat hij werd meegenomen.