Media

Boze bruid trouwt met bruiloftsgast

18-02-2015 17:01

RAMPUR – De 21-jarige Indiase bruid Indira nam de uitdrukking ‘van bruiloft komt bruiloft’ wel heel letterlijk. Toen haar aanstaande tijdens de ceremonie een epileptische aanval kreeg, besloot de vrouw met een van de bruiloftsgasten te trouwen.

De trouwerij van Indira en haar verloofde Jugal Kishore leek vlot te verlopen, totdat de traditionele varmala-ceremonie begon. Op het moment dat de bruidegom een bloemenkrans om de nek van zijn toekomstige vrouw wilde hangen, kreeg hij een epileptische aanval. Indira werd woedend, omdat de familie Kishore nooit iets over zijn ziekte had verteld. Meteen besloot de vrouw om met Harpal Singh te trouwen, de zwager van haar zus. Nogal overrompeld gaf bruidegom nummer twee aan dat hij haar maar wat graag zijn echtgenote wilde noemen. Na deze korte liefdesverklaring ging de ceremonie onverstoord verder.

Ondertussen werd Jugal door zijn familie naar het ziekenhuis gebracht. Eenmaal bij bewustzijn wilde hij de bruiloft voortzetten, maar kreeg te horen dat zijn geliefde inmiddels een andere echtgenoot had. Hij ging terug naar de locatie en probeerde tevergeefs om Indira op andere gedachten te brengen. Uiteindelijk sloeg de stemming om en ontstond er een flinke vechtpartij. Servies vloog door de kamer terwijl bruiloftsgasten de bruid tot rede probeerden te brengen. Het mocht niet baten.

Inmiddels hebben de twee families zich bij de situatie neergelegd, aldus The Times of India. Het is niet bekend hoe het huwelijk tussen Indira en Harpal tot nu toe verloopt.