Media

Uil doodt partner voor ‘te kleine penis’

09-02-2015 07:55

KNYSZYNSKA – Als vrouwelijke uil heb je ook je behoeftes. Zo ook de Black Widow, een sneeuwuil uit Polen. Ze vermoordde haar nieuwe vriendje, omdat hij een te kleine penis zou hebben.

In het bos in Knyszynska zagen parkwachters dat Black Widow niet lekker in haar velletje zat en dachten dat ze wel wat gezelschap kon gebruiken. Maar na twee dagen was Black Widow haar nieuwe lover alweer zat. Ze vermoordde en verslond de nietsvermoedende uil.

De woordvoerder van de opvang van het bos, Robert Konowal, dacht eerst dat het goed samenging. “De eerste twee dagen leken ze het prima te vinden. We waren geschokt toen we zagen dat ze hem had vermoord. Eerst snapten we niet waarom, maar we namen de overblijfselen mee naar een dierenarts en die constateerde dat de testikels en de penis onderontwikkeld waren.”

Frustratie

Konowal trekt hier conclusies uit. “Met andere woorden: hij was geen geschikte sekspartner, we nemen aan dat hij haar niet kon bevredigen. Daarom heeft ze hem vermoord denken we, uit frustratie. De sneeuwuil is prachtig, maar ook erg bruut en daarom hebben we haar Black Widow genoemd”, zegt hij tegen Mirror.

Er wordt nu gezocht naar een nieuwe seksmaat voor haar. “Ze is misschien wat kieskeurig, maar we weten zeker dat er een uil is die aan haar standaard kan voldoen.”