Media

Roemeense maagd loopt globaal blauwtje

28-01-2015 15:43

BRASOV – Een man uit Roemenië besloot een advertentie te plaatsen om zijn maagdelijkheid te verkopen. De 29-jarige man Seb Ciercies zat flink om geld verlegen en wilde daarom iemand de kans te bieden om hem te ontmaagden. Tot zijn eigen verbazing reageerde niemand op zijn oproep.

Ciercies omschreef zichzelf in een lokale krant als een “donkerharige man, atletisch gebouwd en goed gespierd”. Hij verkocht zijn kuisheid voor maar liefst 850 euro, maar het vervoer was niet inbegrepen. Om de verkoop te bespoedigen was hij niet specifiek over het geslacht van de potentiële koper.

Die kopers kwamen helaas niet opdagen, wat de Roemeense maagd absoluut niet verwachtte. “Ik ben geen Brad Pitt, maar ik ben ook zeker niet lelijk. Ik heb jarenlang hard gewerkt op het land, waardoor ik een geweldig lichaam heb gekregen. Ik dacht dat mensen dat graag wilden uitproberen”, vertelt Ciercies aan Daily Mail.

De man bedacht het plan om zijn schulden te kunnen afbetalen. Hij is al een tijdje werkloos en zorgt bovendien voor zijn broer die suikerziekte heeft. “Het komt je eigenwaarde niet ten goede, als je een blauwtje loopt bij de hele wereld.”