Media

Twitter redt toiletbezoeker zonder wc-papier

07-01-2015 09:10

LONDEN – Medewerkers van een openbaarvervoerbedrijf hebben een Britse treinreiziger aan toiletpapier geholpen. Hij zag pas na de grote boodschap dat het wc-papier op was. Twitter bood uitkomst.

“Ik heb zojuist een behoorlijk grote drol gedraaid en er zijn geen toiletrollen meer, stuur alsjeblieft hulp”, twitterde Adam Greenwood tijdens een ritje van Euston naar Glasgow op 2 december. Zijn noodkreet werd opgemerkt door het webcareteam van Virgin Trains.

“Er is iemand onderweg”, twitterde het bedrijf terug. Virgin Trains moest wel weten in welke wagon hij zat. “Ik deed snel de deur van het toilet open om te kijken welke het precies was. Dat was helemaal niet ongemakkelijk”, zegt Adam met een knipoog tegen Mirror.

Knuffel

Uiteindelijk kwam een man in pak Adam verlossen. “Ik kreeg een toiletrol van hem en maakte de klus af.” Hij is de medewerker van Virgin Trains die zijn tweet zag erg dankbaar. “Ik weet niet wie het was, maar ik ga hem zeker opzoeken om hem een knuffel te geven!”

Adam was ervan uitgegaan dat er wel toiletpapier zou liggen. Hij vindt dan ook dat het niet alleen zijn fout was. “In koffietentjes is het papier aan het einde van de dag soms op, net als na de lunch op scholen. Maar ik zat in een trein die nog maar net was vertrokken.”