Media

Man dolt supermarkt met roze labrador

06-01-2015 20:50

PHOENIX – Adam Stone heeft de PR-afdeling van de Britse supermarktketen Tesco behoorlijk laten schrikken. Op Twitter stuurde hij Tesco een bericht waarin hij zich beklaagde over de hondenshampoo van het bedrijf, zijn labrador zou er helemaal roze van zijn geworden. De meegestuurde foto ging meteen viral. Helaas voor alle fans van roze honden bleek het een hoax.

“Hi @Tesco. Ik heb serieuze problemen met een van de vier producten die ik onlangs bij jullie heb gekocht”, zo begon Adam zijn klacht. “Waarom is mijn hond in vredesnaam roze geworden van jullie shampoo?”, gaat hij vervolgens verder. Nog voordat iemand van Tesco kon reageren werd Adam’s bericht tienduizenden keren geretweet. Een scherpte twitteraar merkt op dat de labrador zijn nieuwe coupe op de foto wel prima lijkt te vinden.

Nadat de halve wereld al krom had gelegen, reageerde een woordvoerder van de supermarktketen. “@Adamstone341. Dit is zorgelijk. Zou je de fles alsjeblieft terug kunnen sturen? Dan kunnen wij er onderzoek naar doen. Bedankt, Dan.” Al snel kwam de aap uit de mouw en gaf Adam toe dat het een grap was. Daarmee heeft Tesco wel een beetje een koekje van eigen deeg gekregen. Op social media maakt het PR-team geregeld zelf ook grappen. Zo werd vorig jaar ex-Manchester United-coach David Moyes nog op de hak genomen. In een tweet stond dat Moyes niet bij het bedrijf zou kunnen werken, omdat Tesco wel awards wint.