Media

Leven verwoest door tattoos in gezicht

06-01-2015 09:34

GRIMSBY – In een dronken bui liet Lee voor de lol een paar tatoeages zetten in zijn gezicht. Het leven van de Brit uit Grimsby is compleet verwoest door de drie tranen onder zijn ogen.

Op een feestje schepte een vriend van Lee (35) op dat hij een tattoopistool in elkaar kon zetten. “Ik dacht: dit is best wel cool!”, vertelt de vader van vijf kinderen aan Daily Mail. “Hij had alleen geen inkt, dus ging iemand maar een printercartridge halen. Het was gestoord!”

Na het uitslapen van zijn roes keek Lee in de spiegel en zag hij dat er drie zwarte vlekken op zaten. “Wie ben jij?”, dacht hij. “Wat heb je jezelf in hemelsnaam aangedaan? Je ziet er uit als een idioot! Het leek wel alsof er een buitenaards wezen in mijn gezicht had geniest!”

Baan kwijt

Zijn baas was onverbiddelijk en ontsloeg hem. “Sorry, je kunt hier niet meer werken”, kreeg Lee te horen. Alsof werkloos zijn nog niet erg genoeg was, wilde niemand meer iets met hem te maken hebben. “Mensen denken dat ik een of andere criminele psychotische clown ben.”

Omdat hij geen geld had om de tatoeages weg te laten halen, probeerde hij het zelf met een kaasrasp. Dat werkte voor geen meter. Gelukkig voor Lee, die te zien is in de docu Bodyshockers: Nips, Tucks and Tattoos, heeft hij inmiddels de eerste laserbehandelingen gehad.