Media

Verkoper ruïneert kerst van Britse familie

30-12-2014 13:32

LONDEN – De kerstdagen van een Brits gezin zijn totaal anders gelopen dan gepland. De feestdagen gingen de mist in toen een winkelier een te hoog bedrag aansloeg voor een paar rollen pakpapier die de vader des huizes aanschafte voor de pakjes van zijn kinderen, schrijft Mirror.

Dean Baker (32) kocht vier rollen pakpapier voor 5,94 pond, maar de winkelbediende vergiste zich en sloeg een bedrag aan van 59.400 pond. De vader kwam erachter dat er iets niet klopte op kerstavond, toen zijn bankrekening geblokkeerd bleek. “Ik ging geld pinnen en kon mijn ogen niet geloven toen ik tienduizenden ponden in de min stond.”

Dean en zijn vrouw Joanna konden hierdoor geen feestelijke kerstmaaltijd kopen en cadeaus voor hun beide dochtertjes van 1,5 en 7 jaar. “Ik zou een iPad kopen, maar we moesten familieleden smeken om eten”, zei een zwaar teleurgestelde Dean.

Het beloofde een extra lastige kerst te worden, want Dean werd naar eigen zeggen van het kastje naar de muur gestuurd bij de oplossing van het probleem. Het geld is uiteindelijk teruggestort op zijn rekening en geheel in de kerstgedachte zei Dean dat hij geen aanklacht indient. De winkel heeft zijn excuses aangeboden voor de overlast.