Media

4-jarig meisje maakt ‘dolfijn’ van klei

30-12-2014 16:23

WASHINGTON – Een dolfijn van klei die een 4-jarig meisje in alle onschuld heeft gemaakt, is een hit op internet. De video waarin ze de bijzondere kleicreatie trots laat zien, is meer dan 2,7 miljoen keer bekeken, schrijft Mirror dinsdag.

Erika Salazar-Cianciolo plaatste de video van de dolfijn op wielen tweede kerstdag op haar Facebookpagina. Daarbij schreef ze: “Allie heeft een dolfijn op wielen gekleid. Ik lach me rot.” Waarschijnlijk denken de meeste mensen aan heel iets anders bij het zien van de beelden – aan een mannelijk geslachtsdeel.

De video heeft ruim 22.000 likes gekregen en is meer dan 34.000 keer gedeeld. Maar YouTube verwijderde het filmpje met de kindercreatie, omdat de inhoud de gebruiksvoorwaarden had geschonden.

Erika zei dat haar mailbox overspoeld werd met “meer reacties dan ik dacht dat Facebook aankon”, ook minder leuke. “We verdienen de vreselijke dingen die mensen over ons zeggen niet”, aldus de moeder. Zij vindt dat haar kinderen heel goed opgevoed zijn en roept iedereen op te stoppen met negativiteit.