Media & TV

Zeven keer rellen met multitalent Gordon

29-04-2015 12:59

Aan de vooravond van een nieuw seizoen Hotter Than My Daughter mag Gordon vertellen welke BN’er wat hem betreft wel een nieuwe look kan gebruiken. En met wie komt hij op de proppen? Met Anny Schilder, de zangeres die doodziek is geweest van haar behandeling aan borstkanker. Vast geen opzet, maar pijnlijk is het wel. We hebben voor u nog een aantal relletjes met de alleskunner als middelpunt op een rij gezet:

Gordon vs. Ancilla

Tijdens een debat over privacy aan tafel bij Humberto Tan lopen de gemoederen hoog op tussen Gordon en model Ancilla Tilia. Laatstgenoemde neemt het op voor de privacy van de mensen, terwijl Gordon het totaal geen punt vindt dat mensen zijn adres via de KvK opzoeken om met Heukeroth op de foto te kunnen. Wanneer Goor iets te vaak door de blondine heen kwekt, merkt zij op dat het verstandig zou zijn als hij wat minder coke zou gebruiken.

Gordon vs. Connie

Gordon organiseerde een benefietavond voor ouderen waar onder meer Connie Breukhoven zou komen shinen. Kort voor het benefietconcert lijkt Connie zich niet meer aan het strijdplan van de zanger te willen houden. Goor waagt er een belletje aan om op geheel eigen wijze duidelijk te maken wat hij van de actie van Breukhoven vindt:

Wat Gordon niet wist, is dat het gesprek werd opgenomen en niet veel later op televisie zou zijn te horen. Tijdens de benefietavond nam hij op geheel eigen wijze wraak:

Gordon vs. Geer

Als twee figuren symbool staan voor een haat-liefdeverhouding, dan zijn het wel Geer en Goor. Zowel op televisie als op muziekgebied hebben de diva’s elkaar ontelbare keren gevonden en dat heeft de dames zeker geen windeieren gelegd. Toch lijken ze ook van fittie naar fittie – en daarmee van spotlight naar spotlight – te gaan. Aangezien de ruzie van de twee niet meer bij te houden zijn, verwijzen we u graag door.

Gordon vs. Jan Roos

Volgens PowNed-verslaggever Jan Roos werd Gordon in de zomer van 2014 van een feestje in huize De Mol getrapt, nadat hij niet alleen zelf met zijn neus in de eeuwige sneeuw dook, maar ook andere gasten op het fuifje lastig viel. Volgens Gordon zoog Roos het verhaal uit zijn duim, simpelweg omdat hij het niet kan hebben dat Goor zo succesvol is.

Gordon vs. Stacey en co.

We noemden Gordon eerder al een alleskunner. Naast zanger, presentator en horecatijger is Goor namelijk ook een zeer gewaardeerd jurylid geweest in meerdere programma’s, waaronder X-factor. Uitgerekend op de avond dat Goor zelf in de ArenA staat te zingen vliegt zijn laatste troef uit het programma. Als mede-jurylid Stacey Rookhuizen opmerkt dat zijn hetero-kandidaten steeds meer op homo-coach Gordon gaan lijken, zijn de poppen aan het dansen:

Overigens was dat niet de enige keer dat Goor in de clinch lag met zijn collega’s, toevallig of niet live op televisie:

Gordon vs. LA The Voices

In een zoveelste poging de muzikale hitlijsten te bestormen, vormde Gordon enige tijd de mooiemannenbrigade LA The Voices. De groep spatte – hoe kan het ook ander – met ruzie uiteen. Gordon kon vanwege andere drukke werkzaamheden zijn zangkunsten niet langer vertonen en besloot uit de groep te stappen. Zijn eisenpakket viel vervolgens volledig verkeerd bij de overige zangeres, waarna Gordon een open brief schreef aan de heren. Daarin schrijft Goor onder meer:

“Ik deed deze stap puur uit zelfbehoud, omdat ik het zo zat ben om elke dag wel ergens te lezen wat voor ‘klootzak’ ‘ruziemaker’ of ‘talentloos varken’ ik ben.

Ik ben een mens, met een hart en heel veel gevoel en ik kan het gewoonweg niet meer aan, dat zelfs de mensen die ik mijn vrienden waande, mij dit soort dingen aandoen.Ik ben mentaal gebroken geraakt van wat er de laatste paar weken is gebeurd.”

Gordon vs. Xiao Wang

Goor uitnodigen als jurylid en dan verbaasd opkijken wanneer hij een onschuldig grapje maakt tegen een Chinese kandidaat. Welkom in Nederland! Het verhaal kent u allen, evenals de beelden. Toch mocht de nummer 39 met rijst niet ontbreken in deze lijst. Smakelijk!