Media & TV

Maxim Hartman: ‘Suzanne Kunzeler moet de gevangenis in’

20-03-2015 13:00

Maxim Hartman baalt ervan dat zendercoördinatoren zo machtig zijn bij de publieke omroep. In Nieuwe Revu: “Het zijn zulke minkukels. Ze denken dat ze door God gezonden zijn, maar ik vind het gewoon flapdrollen met een totaal gebrek aan visie. Ik kijk zo diep op die mensen neer dat ik ervan moet kotsen.”

Verkankeren publiek medium

Hij vindt niet dat zijn gevoelens voortkomen uit frustratie. “Ik heb geld zat, werk genoeg, voldoende vrouwen en in hoef niet per se met mijn hoofd op tv. Maar ik vind het heel erg dat zo’n mooi medium door zulke mensen wordt verkracht. Maak dan dingen die ze bij de commerciëlen niet maken, maar dat durven ze niet omdat het schijtballen zijn die door de politiek worden afgerekend op marktaandeel. Deze mensen zouden een jaar op water en brood gezet moeten worden vanwege het totaal verkankeren van een publiek medium. Ik haat ze, die ambtenarenlullo’s.”

Kunzeler in gevangenis

Hartman is niet te flauw om ook een naam te noemen. “Suzanne Kunzeler, de netmanager van NPO3. Zij heeft Villa Achterwerk kapotgemaakt. Het scoort niet, vond ze. Wat heeft die fucking bitch daarmee te maken?” Hartman wordt behoorlijk boos en legt uit dat hij nog regelmatig reacties krijgt van mensen op straat die vertellen dat hij hen heeft beïnvloed met Rembo & Rembo. “Wat voor series heb je nu nog die kinderen even uit hun eigen milieu trekken en gekke dingen laten zien? Suzanne Kunzeler is er verantwoordelijk voor dat een complete generatie opgroeit als makke schaapjes. En daarom vind ik dat zij de gevangenis in moet. Vol in de aanval gaan tegen het tuig dat zijn macht misbruikt.”

Meer voor mannen

In het vermakelijke interview vertelt Hartman over zijn terugkeer op de buis met het RTL7-programma Nog Meer Voor Mannen. Hierin neemt hij het, op geheel eigen wijze, op voor de man die altijd moet opboksen tegen machtige vrouwen. Zelf zegt hij overigens gestopt te zijn met één vrouw. “Ik probeer nu met verschillende vrouwen een relatie te hebben. Dat werkt voor mij het beste. Ik ben voor de polygamie geboren. Het heeft geen zin om alle punten van je wensenlijstje proberen te vinden bij maar een vrouw.” Hij ziet in Amsterdam een heleboel perspectiefrijke relaties die minder traditioneel zijn. Zo kent hij een vrouw van 25 jaar die tegen haar vriend zei dat ze af en toe met iemand anders wil. “Dat vind ik echt hoopgevend. En dat wil IS hier allemaal verkloten. Zijn we eindelijk op weg naar onze eigen harem, gaan zij iedereen uitmoorden om 72 maagden te krijgen.”