Media & TV

In mediaquotes: Magali Gorré

16-02-2015 16:30

De vrouw van Dean Gorré, Magali genaamd, speelt zichzelf in de Engelse real life soap The Real Housewives of Cheshire. Er worden voor de serie verschillende huisvrouwen gevolgd waaronder dus de vrouw van de bondscoach van Suriname en oud-speler van Feyenoord en Ajax. Maar laten we niet teveel ruimte verspillen door dit overbodige introotje want: wat vindt Magali Gorré van… 
…voetballers
“Ik ken genoeg voetballers die zo lelijk zijn dat iedereen ziet dat zo’n mooie speelpoes echt niet is gevallen voor zijn lieve uitstraling of karakter. Die arme voetballer met al zijn geld en te weinig ervaring dealt met een golddiger on a mission, die hem inpalmt met seks. Het vlees is zwak, de verleidingen groot. Bekende mannen zijn hot, en zeker voetballers. Het schijnt voor die vrouwen een kick te zijn om, al is het maar vijf procent, van het zogenoemde voetbalglamourwereldje mee te krijgen. Zo doen ze het in de garage, in hotelletjes waar je hond nog niet wil logeren en op plaatsen als kleedkamers. Hoe ze daar stiekem binnenkomen, is mij een raadsel. Ik ken wel een verhaal van een voetballer die zijn ’bitch’ in trainingskampen liet opdraven. De dame kwam jarenlang via de achterdeur binnen en vertrok ook via de achterdeur met wat geld voor de terugreis. Hoe chic…”

Column Telegraaf, 2010

 

…van het zwarte gat
“Als je zelf niet werkt, is het gat waarin je valt als de actieve voetbalcarrière van je man ophoudt, krankzinnig. Hij gaat zich opeens met het huishouden bemoeien. De financiën zijn anders. En het valt op dat je leven eigenlijk nogal oppervlakkig is. Dean moest ik dan vertellen dat ik eerst ging sporten, daarna lunchen en dan winkelen. Pfff. Ik was blij dat hij zijn trainersopleiding ging volgen en ik nu schrijf. Je man wordt behandeld naar zijn laatste wedstrijd. Als vrouw ben je deel van zijn carrière. Ik ben altijd beoordeeld naar zijn prestaties. Dat was wennen. Ik kon wel werken, maar ik reisde steeds met hem mee. Dus een baan lang houden ging niet. Mijn bestaan is altijd dienend geweest. Hem een warm nest geven om naar terug te keren na een trainingskamp. Het is misschien ook wel het geheim van een goed voetbalhuwelijk. Als voetbalvrouw zit je vaak alleen thuis, je moet jezelf goed kunnen vermaken. En als hij dan thuis komt, heb je weer zin om jezelf voor hem mooi te maken en hem te verwennen.”

Telegraaf, 2010

 

…van andere sterrenhuwelijken
“Vroeger, in mijn tijd, kwam iedereen op je bruiloftsfeest, dat was namelijk gewoon in Nederland. Maar nu moeten we vliegen naar Ibiza, drie dagen feest en dan heb ik het nog niet eens over de mediabruiloft van het jaar, het weekend daarna van Yolanthe en Wesley Sneijder. Ik kan niets plannen, want we moeten ook nog naar het WK. Mijn moeder zegt: ’Kind geniet, wie maakt nou toch zoiets mee’? Maar mijn moeder begrijpt dit leven gewoon niet. De stress die erbij komt kijken, de kinderen die gewoon naar school moeten. De au pair, die dan net op vakantie wil. En drie dagen naar Ibiza feesten lijkt voor velen fun, maar voor mij is het een hel.”

Telegraaf, 2010

 

…van haar zware leven:
“Ik geef u een praktijkvoorbeeld uit mijn leven, namelijk een uitnodiging voor de Miljonair Fair in Nederland. Het plan: Dean trekt zijn smoking uit de kast, die is zo klaar. But me? Mooi in een galajurk en helemaal bling bling. Het is ten slotte echt ‘n feestje. De gevolgen (weet wel dat ik geen nanny heb): ik rijd ik me suf voor de 3 kinderen vanwege hun hectische sociale wereldje. Engeland is geweldig, maar ik woon er wel zonder familie dus alles komt op mij neer. Kenji moet trainen, dus driver regelen en de kinderen moeten naar school. Mijn zus komt gezellig langs, dus dit keer

hoef ik geen oppas te regelen. Het vervoer moet geregeld en de privéjet gaan we niet nemen (grapje). KLM vraagt bizarre prijzen. Ze hebben alleen business class tickets. Voor een uurtje vliegen voor dat bedrag, ‘Hell no’, dus boeken we, hoe niet glamourous, Easyjet. Om 05.30 staat de taxi klaar en ik ben al geen ochtendmens…”

Society World, 2012

 

“Ooit had ik een  X-mas styliste. Yep, kan het ook niet geloven hoor. Ik zie haar nog zo voor de deur staan: slank, brilletje op het puntje van haar neus, klassiek gekleed, met Posh accent en ze weet alles van Engelse X-mas decorations. Ze werd me aanbevolen door de andere voetbalvrouwen. Zonder haar no real kerstsfeer volgens hen. Dus daar liepen we dan, me and her. Kamer in kamer uit en ze zei niets, ze maakte notities. Ik zou een moord doen om te weten te komen wat ze nou precies dacht van mijn huis. Ze heeft het huis van Posh Spice ook altijd gedaan. Zo mooi trouwens, iedereen sprak over de fotoshoot in de OK Magazine. Ik wilde het toen precies zo, maar niemand mocht dat weten natuurlijk. De oehs en aaahs wanneer er bezoek komt, is wat waard. Die Kerstmis was ik dus on a mission. Het kost wat maar dan heb je ook wat. De rekening: een traditionele X-mas boom in de gang, een X-mas boom in de leefkeuken, een X-mas boom in de lounge, een X-mas boom in de eetkamer. In een mum van tijd liep een team van X-mas ladies met dozen, ballen en lichtjes, kaarsen en bloemstukken en mistletoe door mijn huis. Ik deed natuurlijk of het de normaalste zaak van de wereld was nippend aan mijn cup of tea.”

Society World 2012

 

…van de verkiezing Esquire’s Most Fashionable Footballer Award:
“Bij aankomst op het feestje werd onze jeep weggereden door vipparking. Wist ik veel dat je meer dan trendy training kon krijgen bij Special Sports, wat een top locatie! De cocktails waren heerlijk en de service met een lach. Voor het eerst ging het niet om hoe mooi de vrouwen waren maar hoe dressed de voetballers waren. Alhoewel, het hoge hakken en te korte rokjes gehalte was toch vrij hoog. En dankzij Beertje, die alles zo grappig aankondigde was ook het entertainmentgehalte hoog. En via Jerry Luxenburg, een ex-collega van Dean, mocht ik backstage. Jerry is de mede organisator van het feest en eigenaar van pr-bureau Stravagante. Altijd leuk om te zien wat er nu bij zo’n grote productie allemaal achter de schermen komt kijken. De pr is topsport net als voetbal. En vergeet niet voetballers zijn een verwend publiek, maar we hebben echt genoten. Nee, Dean heeft niet gewonnen hoor….De prijs ging naar Demy de Zeeuw. M’n vriendinnetje Danielle, in een beeldig Hervé Léger Jurkje waar mijn bovenbeen niet eens in zou passen( haha ), nam de prijs trots voor haar manlief in ontvangst. Demy, die in Rusland is neergestreken, kon er niet bij zijn en bedankte het aanwezige publiek met een videoboodschap. Glamourous stond Danielle daar met de cup met grote oren in haar gemanicuurde handjes. Voetbalvrouwen zijn echt een verlengstuk van hun man. Hmmm, maybe next time de ‘Most Fashionable Voetbalvrouw van het Jaar’ met als host Magali Gorré? Je mag toch dromen haha..maar dan wel zonder Hérve Léger jurkje haha.”

Society world, 2011