Seksrel bij PowNed-feestje

15-12-2014 08:10

De Telegraaf heeft de hand weten te leggen op een filmpje dat gemaakt zou zijn op een feestje van publieke omroep PowNed. Op de beelden duikt het hoofd van PowNews-verslaggever Jan Roos op tussen de getatoeëerde blote billen van een onbekende mevrouw.

Het feest zou hebben plaatsgevonden één dag na de PowNews-uitzending over de affaire van burgemeester Onno Hoes met een 20-jarige toyboy.

Uit de heimelijk gemaakte opnames zou volgens de krant pijnlijk duidelijk worden dat de omroep het zelf zo nauw niet neemt met de zeden die ze een ander voor de camera graag inpeperen. De krant zegt om 09.00 uur meer beelden te zullen plaatsen.

Volgens de zelf op het eindfeest aanwezige Powned-voorman Dominique Weesie was het een onschuldig fuifje, dat dit jaar in het teken stond van de zeven zonden. “Die blote meiden zijn vriendinnen van een van onze medewerksters.
Ik heb geen idee wat het ons allemaal heeft gekost. Zelf ben ik niet bij de
organisatie betrokken geweest.”

Jan Roos zelf kan ook niet wakker liggen van de beelden, zo zegt hij. “Ach, bij de EO vieren ze vast op een andere manier feest. Maar bij Powned zijn we wel iets gewend.”